Reiste hjem fra VM i Qatar: Nå takker han nei til landslaget

Foto: Wikipedia

Ben White takker nei til det engelske landslaget.

Arsenal-stjernen skal ha gitt klar beskjed til England-sjef Gareth Southgate om at han ikke er tilgjengelig for det engelske landslaget i kampene mot Belgia og Brasil. Det bekrefter Southgate torsdag.

White takket nei til tross for at flere konkurrerende høyrebacker er ute med skader på nåværende tidspunkt. Han har ikke spilt for England siden han dro hjem fra troppen i VM i Qatar ifjor. Den gangen skal han ha dratt av personlige årsaker.

– For meg er det veldig synd. Han er en spiller vi tok med til EM, en spiller vi tok med til VM. Jeg snakket med ham etter Qatar fordi jeg ville ta ham ut. Han er ikke tilgjengelig for oss, og det er ikke noe problem mellom oss. Døra er vid åpen, sier Southgate ifølge Telegraph.

White skrev torsdag under på en ny kontrakt med Arsenal.

Les også:

Ferdig i Lazio