Fikk sparken etter 50 dager som sjef: – Dårlig match

Foto: Wikipedia
1. mars 2024By Morten2 MinutesIn Superligaen

Magne Hoseth er ikke lenger manager for danske Lyngby. Nå beklager klubben.

Den danske klubben har sluppet en pressemelding der de beklager for Hoseths overraskande avgang.

– Lyngby Boldklub beklager og håper på forståelse fra fansen og omverden, samt fra Magne Hoseth, skriver klubben.

Selv takker nordmannen klubben.

– Jeg vil virkelig takke både troppen, staben og ledelsen i Lyngby. Selv om det ikke ble et langt opphold, har jeg følt meg utrolig velkommen fra dag én, og jeg har bare opplevd flinke folk som har tatt imot meg, mine verdier og spillideer. Jeg vil benytte anledningen til å takke spesielt ledelsen for at de har troen på meg og gitt meg sjansen, sier han og legger til:

– Dette er en sjanse jeg setter veldig stor pris på, men det er heller ingen hemmelighet at jeg og Lyngby har vist seg å være en dårlig match, derfor har jeg full respekt og forståelse for klubbens avgjørelse. Jeg ønsker klubben alt godt fremover, avslutter Hoseth.

Ledelsen i Lyngby innrømmer at ansvaret og feilen ligger på dem. Nå beklager de for å ha satt Hoseth i en vanskelig situasjon.

– Vi er fryktelig lei oss for situasjonen. Det er utelukkende vi som kan kritiseres, og vi vil hjelpe Magne og familien videre.  Det er vi som har tatt ham ut av en god jobb, fått hans familie til Danmark, og det må være vi som skal ta støyten, sier direktør Anders Byder.